Skann/kopi/print

Power IT leverer printeremultifunksjons maskiner og 3D printere fra de fleste produsenter som HP, BROTHERCANON, OKI, LEXMARK, DYEMANSION OG DREMEL.  
Men vi har ett ekstra godt øye til Epson pga. teknologien de bruker. 
Vi kan levere alt fra enkle printere for hjemmekontoret til store dokumentløsninger beregnet for store distribusjonsentere.

Ingen kunde er for stor for hva vi kan levere. 
 

Færre stopp – bedre flyt

skann kopi print

Færre stopp – bedre flyt

Bli kvitt de vanlige skriver frustrasjonene og frigjør bedriften med de nyeste WorkForce Pro RIPS kontorskriveren fra Epson. Den avanserte blekkpakkesystemteknologien, Replaceable Ink Pack System (RIPS), bruker blekkbeholderenheter med svært høy kapasitet – for utskrift av opptil 75 000 sider mellom blekkskiftene. 

Dette eliminerer det meste av det fysiske avfallet som er involvert i utskrift, sammenliknet med tilsvarende fargelaserskriver. Men det er bare begynnelsen. Med disse skriverne sparer du også tid og behovet for problemhåndtering blir mindre. I tillegg får du hjelp til å nå miljømålene dine, og produktiviteten øker fordi du kan nyte godt av fordelene med en distribuert skriverflåte. 

 

Slutt å sløse med tiden

Reduser nedetid som oppstår på grunn av administrering og avhending av tilbehør, vandring til skriverne, venting på utskrifter og gjenfinning av tapte eller stjålne dokumenter. Reduser bruken av IT-støtteressurser til å rette brukerfeil, som for eksempel feil installert tilbehør. 
 

Slutt å sløse med penger

Reduser kostnadene knyttet til sløsing med tid og energi, bruk IT-ressursene bedre og effektiviser håndteringen av tilbehør med Epson RIPS-teknologi. Oppnå forutsigbare utskriftskostnader samtidig som du nyter godt av produktivitetsfordelene som kommer med en distribuert utskriftsmodell. 
 

Slutt å sløse med ressurser

Fire blekkbeholdersystemer, et berg av tonere, fotolederenheter, tromler og emballasje? WorkForce Pro RIPS hjelper deg. I tillegg reduserer WorkForce Pro RIPS betraktelig miljøbelastningen ved logistikk og resirkulering og hjelper deg med å nå miljømålene dine. De bruker også mindre energi enn tilsvarende fargelasere. 

Inntil 84 000 sider uavbrutt

skann kopi print

Inntil 84 000 sider uavbrutt

Få forutsigbare utskriftkostnader og nyt godt av høyere produktivitet med en distribuert skriverflåte som passer for arbeidsflyten din. 
 

WorkForce Pro RIPS-serien

Redusert nedetid 

– Lite behov for brukerinngrep reduserer antall avbrytelser som kaster bort tiden. 
– Reduserer nedetid med Epson PrecisionCoreteknologi 

Enkel administrasjon av tilbehør 

– Reduserer tapt, stjålet, utgått og utbrukt tilbehør 
– Frigjør tid gjennom forenklet administrering av rekvisitalageret 
– Reduserer behovet for lagringsplass for tilbehør 

Økt produktivitet 

– Muliggjør distribuerte skrivere som leverer høykvalitetsutskrift lokalt 
– Reduserer ventetiden for utskrifter 
– Kombinerer sikkerhet og konfidensialitet med lokal utskrifthenting 

Lave kostnader til IT-støtte 

– Reduserer tiden som går med til brukerstøtte og venting 
– Reduserer tiden som går med til å reparere skrivere etter feil bruk av tilbehør 
– Muliggjør mer effektiv og målrettet bruk av IT-ressurser 

Miljøansvar 

– Reduserer avfall fra tilbehør 
– Hjelper deg nå miljømålene dine 
– Eliminerer behovet for å administrere kompliserte innsamlings- og 
  resirkuleringsprogrammer 
– Reduserer karbonutslippet for logistikk 

 

WorkForce Pro RIPS-serien

skann kopi print

Reduserer avfall fra tilbehør

skann kopi print

Reduserer avfall fra tilbehør

Mengden avfall fra lasertonerkassetter og emballasje som er nødvendig for å skrive ut   75 000 svart-hvitt- og 50 000 fargesider 

Ta kontakt med oss!

Power IT har dyktige konsulenter med bred kompetanse på flere områder og er alltid tilgjengelige for deg.
Lukk meny

HELSENETT

Alle våre produkter og tjenester kan også leveres til bedrifter i Norsk helsenett.

Bedriften ble startet av Morten Fossum Kviberg, en IT Konsulent med en drøm, stor lidenskap og ekspertise for fremtidens IT-drift.
Målet vårt er å hjelpe alle typer bedrifter, fra små til store, til å finne de rette IT-løsningene som gir stor besparelse og en ekstra push inn i fremtiden.

En fantastisk reise

Power IT AS har vokst fra ett enkeltpersonsforetak i 2008 til et aksjeselskap i 2013. Målrettet arbeid med det vi brenner for, har tiltrukket mange fantastiske kunder. Vi påtar oss oppdrag over hele verden, men hovedsakelig i Norge på Østlandet. Vi har kunder fra Lillesand i sør, til Tromsø i nord her i landet, samt enkelte kunder i Singapore, Canada, Nederland og Danmark.
Vi fortsetter reisen inn i fremtiden!

Vi tenker fremtid

Derfor er vi så forskjellige!
Vi vil gjøre virksomheter mer konkurransedyktige, og vi digitaliser for å sikre varig verdiskapning. Som kunde av Power IT AS kan du alltid være sikker på at du har den beste konsulenten som gir deg de beste løsningene som vil gjøre jobben din enklere. Med oss får kunden alltid rask og god service, fornuftige priser og høy kompetanse!