Skann/kopi/print

Power IT leverer printere, multifunksjons maskiner og 3D printere fra de fleste produsenter som HP, BROTHER, CANON, OKI, LEXMARK, DYEMANSION OG DREMEL. Men vi har ett ekstra godt øye til Epson pga. teknologien de bruker. Vi kan levere alt fra enkle printere for hjemmekontoret til store dokumentløsninger beregnet for store distribusjonsentere. Ingen kunde er for stor for hva vi kan levere.

FÆRRE STOPP – BEDRE FLYT

  • Bli kvitt de vanlige skriver frustrasjonene og frigjør bedriften med de nyeste WorkForce Pro RIPS kontorskriveren fra Epson. Den avanserte blekkpakkesystemteknologien, Replaceable Ink Pack System (RIPS), bruker blekkbeholderenheter med svært høy kapasitet – for utskrift av opptil 75 000 sider mellom blekkskiftene.
  • Dette eliminerer det meste av det fysiske avfallet som er involvert i utskrift, sammenliknet med tilsvarende fargelaserskriver. Men det er bare begynnelsen. Med disse skriverne sparer du også tid og behovet for problemhåndtering blir mindre. I tillegg får du hjelp til å nå miljømålene dine, og produktiviteten øker fordi du kan nyte godt av fordelene med en distribuert skriverflåte.
SLUTT Å SLØSE MED TIDEN

Reduser nedetid som oppstår på grunn av administrering og avhending av tilbehør, vandring til skriverne, venting på utskrifter og gjenfinning av tapte eller stjålne dokumenter. Reduser bruken av IT-støtteressurser til å rette brukerfeil, som for eksempel feil installert tilbehør.

SLUTT Å SLØSE MED PENGER

Reduser kostnadene knyttet til sløsing med tid og energi, bruk IT-ressursene bedre og effektiviser håndteringen av tilbehør med Epson RIPS-teknologi. Oppnå forutsigbare utskriftskostnader samtidig som du nyter godt av produktivitetsfordelene som kommer med en distribuert utskriftsmodell.

SLUTT Å SLØSE MED RESSURSER

Fire blekkbeholdersystemer, et berg av tonere, fotolederenheter, tromler og emballasje? WorkForce Pro RIPS hjelper deg. I tillegg reduserer WorkForce Pro RIPS betraktelig miljøbelastningen ved logistikk og resirkulering og hjelper deg med å nå miljømålene dine. De bruker også mindre energi enn tilsvarende fargelasere.

INNTIL 84 000 SIDER UAVBRUTT

  • Få forutsigbare utskriftkostnader og nyt godt av høyere produktivitet med en distribuert skriverflåte som passer for arbeidsflyten din. 

REDUSERER AVFALL FRA TILBEHØR

  • Mengden avfall fra lasertonerkassetter og emballasje som er nødvendig for å skrive ut 75 000 svart-hvitt- og 50 000 fargesider

TA KONTAKT MED OSS!

Power IT har dyktige konsulenter med bred kompetanse på flere områder og er alltid tilgjengelige for deg.