Microsoft 365

Vi er stolte av å kalle oss Microsoft forhandler. Med over 25 års erfaring og sertifiserte konsulenter tilbyr vi bred kompetanse og egen supportlinje lokalisert i Drammen. Velg standard Office 365 eller én av de nye pakkene med forbedret sikkerhet. Vi tilbyr enkel og rask migrering av alle typer epost. Ingen kunde er for liten, ingen kunde er for stor. Du kan være trygg på at du er i trygge hender hos oss.

Optimaliser produktiviteten og samarbeidet i din bedrift med Microsoft 365. Vår omfattende pakke med skybaserte verktøy og tjenester gir deg alt du trenger for å lykkes i dagens digitale arbeidsmiljø. Med Microsoft 365 får du tilgang til de nyeste versjonene av kjente og pålitelige produktivitetsverktøy som Word, Excel, PowerPoint og Outlook. Uansett om du er på kontoret, hjemme eller på farten, kan du enkelt opprette, redigere og dele dokumenter i sanntid med kollegaer og samarbeidspartnere.

  • Sikkerheten til dine data og informasjon er vår prioritet. Microsoft 365 tilbyr avanserte sikkerhetsfunksjoner som beskytter mot trusler og sikrer at dine forretningsdata er trygge.
  • Med innebygd sikkerhetskopiering og gjenoppretting kan du være trygg på at dine viktige filer alltid er beskyttet.
  • Samarbeid har aldri vært enklere. Med Microsoft Teams kan du holde møter, chatte og samarbeide med kollegaer uansett hvor de befinner seg.
  • Del filer, hold videokonferanser og organiser prosjekter på en intuitiv og effektiv måte.
  • Med Microsoft 365 trenger du ikke bekymre deg for oppdateringer og vedlikehold. Vi tar oss av alt dette, slik at du kan fokusere på det som er viktigst - din virksomhet. Du får alltid tilgang til de nyeste funksjonene og oppdateringene uten ekstra kostnad.
  • Ta din bedrift til neste nivå med Microsoft 365. Kontakt oss i dag for å få mer informasjon og be om en gratis demonstrasjon. Vi er her for å hjelpe deg med å øke produktiviteten, forbedre samarbeidet og drive din virksomhet fremover.

TA KONTAKT MED OSS!

Power IT har dyktige konsulenter med bred kompetanse på flere områder og er alltid tilgjengelige for deg.