Nettverk og sikkerhet

Beskytt bedriften din fra eksterne trusler. Vi jobber for å gi kunder en tryggere digital hverdag. Våre konsulenter kan IT-Sikkerhet!

BRANNMUR

 • En brannmur sikrer små, mellomstore og store nettverk mot internett-baserte trusler. De tilbyr beskyttelse mot tyveri og ødeleggelse av data, samtidig som integriteten på det interne nettverket bevares.
 • Våre konsulenter er sertifisert på SonicWall, men vi kan levere alle merker som Cisco, Zyxel og Ubiquity.

WiFi - det trådløse nettet som forbinder oss alle

WiFi er en trådløs teknologi som gjør det mulig å koble til internett fra en hvilken som helst enhet som støtter WiFi. WiFi-nettverket består av en eller flere aksesspunkt (AP) som sender ut radiobølger. Disse radiobølgene fanges opp av enheten din, som deretter kan koble seg til internett via AP-en.

 • Det er mange fordeler med å bruke WiFi. For det første er det trådløst, noe som betyr at du kan koble til internett uten å måtte koble til en kabel.
 • Dette er praktisk for enheter som ikke har mulighet til å være kablet, for eksempel smarttelefoner og nettbrett, samt at det ikke trengs å kables faste nettverkspunkter til alle ansatte.
 • WiFi er også blitt relativt raskt. Moderne WiFi-nettverk kan gi hastigheter på opptil 1 Gbps, noe som er mer enn nok for de fleste aktiviteter, for eksempel å surfe på nettet, streame video og spille spill.
 • Vi hos Power IT kan levere sømløs WiFi til deres bedrift. Vi leverer bransjens beste løsninger, og er sertifiserte for både salg og oppsett.

PHISHING TEST

Nå kan du teste din bedrift for å se hvordan dere takler ett phishing angrep. Som ellers, men nå i større grad, er potensialet for å bli svindlet med falske e-post, såkalt phishing, større enn noen gang.

Nettkriminelle utnytter situasjonen vi er i nå, der ansatte sitter på hjemmekontor og rutinene man har i bedriften ofte sklir litt ut.

De som sender ut phishing har spesialisert seg på å komponere e-post som ser svært legitim ut, og det er de små detaljene som er lett å overse som kan hjelpe med å avsløre en falsk e-post fra en legitim.

HVA DENNE TESTEN INKLUDERER:

 • Epostutsendelse av epost etter ønske (Koronavaksine, Netflix, DnB, etc)
 • Rapport med informasjon om hva som har blitt bekreftet (Åpnet epost, lagt igjen bankdetaljer, personnummer, etc)
 • Web-kurs for hvordan å avdekke falske epost

Ta kontakt med oss for mer informasjon og bestilling av tjenestene. Vi skreddersyr en pakke som passer deres bedrift, enten det kun er for phising-test, eller full pakke med smishing og vishing i tillegg.

VAKTMESTER

Vår digitale vaktmester er et program som holder orden på bedriftens PCer og servere.
Den fjerner unødvendige filer, gir beskjed når en disk begynner å bli ødelagt, gjennomfører nødvendige og automatiske oppgraderinger og den utfører en analyse av maskins datakraft opp mot brukeren. 

Vi holder dere oppdatert om tilstanden til hver maskin med komplett rapportering om ønskelig. 

 • Endepunktsstyring i sanntid
 • Automatisert patching
 • Maskinanalyse
 • Fjernstyring
 • Garantiovervåking

ANTIVIRUS

 • Vi leverer markedets beste og mest omfattende sikkerhetsløsning for klienter.
 • Løsningen beskytter alle enhetene dine mot alle trusler, for eksempel ransomware og datainnbrudd. I tillegg inneholder den IT-sikkerhet for Windows- og Mac-maskiner, smarttelefoner som kjører iOS og Android, og en rekke serverplattformer.

DMARC

Stopp hackere fra å sende epost fra ditt domene med DMARC.

E-post er den enkleste måten å bruke merkevaren din til svindel.
Ved å bruke domenet ditt og utgi seg for merkevaren din, kan hackere sende ondsinnede phishing-e-poster til dine egne ansatte og kunder. Ikke bare vil dette kompromittere sikkerheten i organisasjonen din, men det vil alvorlig skade merkevarens omdømme.

Dersom din virksomhet har implementert DMARC sammen med SPF/DKIM, vil andre, når noen mottar en e-post som angivelig er fra deg eller din virksomhet, enklere kunne finne ut om den faktisk er sendt av deg, eller om avsenderen er forfalsket. Du vil også motta rapporter du kan bruke for å finne ut om domenet ditt misbrukes i slik svindel.

 • DMARC står for Domain based Message Authentication, Reporting and Conformance. Det vil si domenebasert autentisering, rapportering og konformitet for e-post.
 • DMARC baserer seg på SPF og DKIM.
 • Vi leverer Power DMARC! Ta kontakt med oss for ett uforpliktende tilbud!

ANTISPAM

 • Vi leverer Proofpoint Email Security som er ett prisbelønnet system med markedets bredeste og mest omfattende funksjoner for den beste beskyttelse og administrerbarhet, som går langt forbi andre lignende tjenester.
 • Alltid ren og tilgjengelig e-post, uavhengig av nedetid på lokal e-postserver. I tillegg finnes DLP, nødwebmail, kryptering av e-post, samt overføring av svært store filer på e-post mm. I tillegg finnes sanntids klikk-beskyttelse av linker som effektivt stopper målrettede nettfiskeangrep; URL-Defense.

BACKUP

Det stilles stadig større og større krav når det gjelder Bedriftens sikkerhet. Det å ta backup av data i dag er viktigere enn noen gang. Det finnes flere varianter av backup.

Hos oss får du backup på Norske Datasentre som er Helsenett sertifiserte.

Med vår Backup har du ingen øvre grense for lagringskapasitet, og du betaler for den datamengden du har valgt å ta backup av.

Vi leverer også backup for alle kjente skyløsninger som for eksempel Microsoft 365 og Google Workspace.

Nesten alle tror at Microsoft 365-data som er lagret i skyen er sikkerhetskopiert, men dette er en vanlig misforståelse. Det er data-eieren, ikke Microsoft, som har ansvar for å sikre at data i skyen kan gjenopprettes.

Vår løsning bruker kryptering og Blockchain, pluss en rekke betydelige sikkerhetstiltak for å sikre dine data i skyen.

 • Annen leverandør? Flytt backuptjenesten over til oss i dag, du betaler ingenting før bindingstiden hos eksisterende leverandør er over.
 • Din trygghet – Vårt ansvar!

TA KONTAKT MED OSS!

Power IT har dyktige konsulenter med bred kompetanse på flere områder og er alltid tilgjengelige for deg.