Internett og telefoni

Vi hjelper bedrifter med både intern og ekstern kommunikasjon gjennom våre nettbaserte tjenester. Power IT leverer alt av utstyr (for eksempel mobiltelefoner og datamaskiner) og kommunikasjonsnett.

MOBIL OG IP-TELEFONI

  • Vi er forhandler av Saga Mobil som leverer alt innen telefoniløsninger og mobilt bredbånd.
  • Saga Mobil er et norsk mobilselskap som tilbyr rimelige og fleksible telefoniløsninger til små og mellomstore bedrifter i Norge. Som kunde i Saga Mobil blir du aldri en av mengden, men en av oss!
  • Saga Mobil har full Telenor dekning og ingen hastighetsbegrensninger.
  • Vi har alltid SIM-kort på lager, så hvis det trengs erstatningskort, datakort, tvillingkort eller ett nytt abonnement fikser vi dette på minutter.

Mobilt bedriftsnett fra Saga Mobil:

Komplett sentralbord i lommeformat: Tenk deg en topp moderne, rimelig og brukervennlig sentralbordløsning skreddersydd til din bedrift. Mobilt Bedriftsnett fra Saga Mobil kan brukes med mobiltelefoner alene eller i kombinasjon med PC. Den kan settes opp med velkomstmenyer, køer og automatiske svargrupper slik at kundene dine kommer raskere frem til riktig person eller avdeling. Mobilt Bedriftsnett fra Saga Mobil er den perfekte løsningen for bedrifter som ønsker å møte publikum på en profesjonell, positiv og tydelig måte. Last ned mobilapplikasjonen for IOS eller Android, eller Softphone til PC eller MAC. Gjennom Mobilt Sentralbord kan dere besvare samtaler fra hvor som helst via mobiltelefon eller PC. Og – dere beholder selvfølgelig eksisterende hovednummer. Ta kontakt med oss for mer informasjon og bestilling!

INTERNETTAKSESS/FIBERNETT

  • Optisk kapasitet: Fast forbindelse med høy overføringskvalitet og hastighet; IP VPN: Samler bedriftens lokasjoner i ett nettverk; Ethernet: Stabil og rask fiberforbindelse uten begrensinger. Tilleggstjenester er DDoS Beskyttelse, Mobil Backup, Altibox TV Bedrift og telefoni.
  • Som partner har vi til enhver tid de beste prisene som automatisk videreføres til deg som kunde.
  • Fortell oss om dine behov, så skreddersyr vi ett uforpliktende tilbud til din bedrift.

TA KONTAKT MED OSS!

Power IT har dyktige konsulenter med bred kompetanse på flere områder og er alltid tilgjengelige for deg.