WEB

Det er viktig for bedrifter å kunne presentere seg på nettet. Hos oss kan du bestille webhotell, domene og SSL i dag.

SSL-sertifikater

SSL-sertifikater

Digitale tjenester er mer enn noen gang utsatt for angrep og hacking.
Sikring av nett-tjenestene du benytter har blitt et nødvendig tiltak for en trygg, digital hverdag.
Unngå datatap og data på avveie med våre sikkerhetsløsninger. Gi de besøkende økt trygghet på hjemmesiden din ved kryptering av data. Med SSL kan ingen fange opp sensitiv eller personlig informasjon, som kredittkortdata, brukernavn eller passord.

Webhotell

Et webhotell er en tjeneste på en som gjør deg i stand til å publisere filer på internett. Det vanligste er å bruke et webhotell til å publisere hjemmesider. Våre webhotell støtter selvfølgelig WordPress, Joomla!,  Drupal og mange andre systemer for å drifte din hjemmeside. Vi tar oss av det tekniske, backup, sikkerhetstiltak og så videre. Så kan du konsentrere deg om det viktigste – selve hjemmesiden.

Domener

Domener

Samle alle deres domenenavn hos oss.
Et domene er din unike adresse på internett, der du kan ha både din egen hjemmeside og egen e-postadresse. Ett eksempel er powerit.no. Domenet bør være kort og enkelt å huske, og det bør klart og tydelig beskrive hvem du er. Et domene kan kanskje sammenliknes med et telefonnummer. Det er adressen brukerne slår inn i nettleseren for å komme til din hjemmeside eller det som kommer etter @ i e-postadressen din.

Ta kontakt med oss!

Power IT har dyktige konsulenter med bred kompetanse på flere områder og er alltid tilgjengelige for deg.
Lukk meny

HELSENETT

Alle våre produkter og tjenester kan også leveres til bedrifter i Norsk helsenett.

Bedriften ble startet av Morten Fossum Kviberg, en IT Konsulent med en drøm, stor lidenskap og ekspertise for fremtidens IT-drift.
Målet vårt er å hjelpe alle typer bedrifter, fra små til store, til å finne de rette IT-løsningene som gir stor besparelse og en ekstra push inn i fremtiden.

En fantastisk reise

Power IT AS har vokst fra ett enkeltpersonsforetak i 2008 til et aksjeselskap i 2013. Målrettet arbeid med det vi brenner for, har tiltrukket mange fantastiske kunder. Vi påtar oss oppdrag over hele verden, men hovedsakelig i Norge på Østlandet. Vi har kunder fra Lillesand i sør, til Tromsø i nord her i landet, samt enkelte kunder i Singapore, Canada, Nederland og Danmark.
Vi fortsetter reisen inn i fremtiden!

Vi tenker fremtid

Derfor er vi så forskjellige!
Vi vil gjøre virksomheter mer konkurransedyktige, og vi digitaliser for å sikre varig verdiskapning. Som kunde av Power IT AS kan du alltid være sikker på at du har den beste konsulenten som gir deg de beste løsningene som vil gjøre jobben din enklere. Med oss får kunden alltid rask og god service, fornuftige priser og høy kompetanse!