SKYTJENESTER

Power IT AS har skytjenester som gir bedrifter en enklere og sikrere digital hverdag.

Office 365 Business

Vi er stolte av å kalle oss Microsoft forhandler. Med over 15 års erfaring og sertifiserte konsulenter tilbyr vi bred kompetanse og egen supportlinje lokalisert i Drammen. Velg standard Office 365 eller én av de nye Microsoft 365 pakkene med forbedret sikkerhet. Vi tilbyr enkel og rask migrering av alle typer epost til Office 365 .

Ingen kunde er for liten, ingen kunde er for stor. Du kan være trygg på at du er i trygge hender hos oss.
Vi kan Office 365.

Hosted Exchange

Vår Microsoft Exchange er en robust og profesjonell e-postplattform for næringslivet og knytter de ansatte sammen i et felles nettverk for kommunikasjon og avtaleplanlegging.

online backup

Online backup

Det stilles stadig større og større krav når det gjelder Bedriftens sikkerhet. Det å ta backup av data i dag er viktigere enn noen gang. Det finnes flere varianter av backup.
Hos oss får du backup på Norske Datasentre som er Helsenett sertifiserte.

Med vår Backup har du ingen øvre grense for lagringskapasitet, og du betaler for den datamengden du har valgt å ta backup av.

Backup av skydata

Vi leverer også backup for alle kjente skyløsninger som for eksempel Office 365 og Google G Suite. Det er viktig med bedre backup av disse tjenestene enn hva som er standard.

Annen leverandør?
Flytt backup tjenesten over til oss i dag, du betaler ingenting før bindingstiden hos eksisterende leverandør er over.

Din trygghet – Vårt ansvar

Antispam / E-post sikkerhet

Antispam / E-post sikkerhet

Vi leverer Proofpoint Email Security som er ett prisbelønnet system med markedets bredeste og mest omfattende funksjoner for den beste beskyttelse og administrerbarhet, som går langt forbi andre lignende tjenester.


Alltid ren og tilgjengelig e-post, uavhengig av nedetid på lokal e-postserver. I tillegg finnes DLP, nødwebmail, kryptering av e-post, samt overføring av svært store filer på e-post mm. I tillegg finnes sanntids klikk-beskyttelse av linker som effektivt stopper målrettede nettfiskeangrep; URL-Defense.

Ta kontakt med oss!

Power IT har dyktige konsulenter med bred kompetanse på flere områder og er alltid tilgjengelige for deg.
Lukk meny

HELSENETT

Alle våre produkter og tjenester kan også leveres til bedrifter i Norsk helsenett.

Bedriften ble startet av Morten Fossum Kviberg, en IT Konsulent med en drøm, stor lidenskap og ekspertise for fremtidens IT-drift.
Målet vårt er å hjelpe alle typer bedrifter, fra små til store, til å finne de rette IT-løsningene som gir stor besparelse og en ekstra push inn i fremtiden.

En fantastisk reise

Power IT AS har vokst fra ett enkeltpersonsforetak i 2008 til et aksjeselskap i 2013. Målrettet arbeid med det vi brenner for, har tiltrukket mange fantastiske kunder. Vi påtar oss oppdrag over hele verden, men hovedsakelig i Norge på Østlandet. Vi har kunder fra Lillesand i sør, til Tromsø i nord her i landet, samt enkelte kunder i Singapore, Canada, Nederland og Danmark.
Vi fortsetter reisen inn i fremtiden!

Vi tenker fremtid

Derfor er vi så forskjellige!
Vi vil gjøre virksomheter mer konkurransedyktige, og vi digitaliser for å sikre varig verdiskapning. Som kunde av Power IT AS kan du alltid være sikker på at du har den beste konsulenten som gir deg de beste løsningene som vil gjøre jobben din enklere. Med oss får kunden alltid rask og god service, fornuftige priser og høy kompetanse!