POS / Kasser

For deg som selger varer, tjenester og opplevelser, leverer vi løsninger som er brukervennlige og enkle.
Kasser, POS-systemer og betalingsterminaler for fremtidens butikk.

POS-systemer

WALLMOB POS

Med WALLMOB POS kan du ekspedere kundene dine med en iPad, og behovet for en stor kassedisk er borte.    

Med WallMob backoffice har du full kontroll på salget med live rapportering, styring av kategorier, varer og kampanjer.

WallMob backoffice er web basert og kan benyttes hvor som helst.

WallMob POS brukes og passer for alle bransjer.

OMEGA KASSASYSTEM

Et perfekt PC-basert touchscreen kassesystem for serveringsbransjen, faghandelen eller nær sagt hvem som helst!

Leveres som komplett pakke med maskinvare, programvare, ditt oppsett og opplæring. Ingen komplisert lisensiering!

Omega kassasystem er en fleksibel Svenskutviklet programvare med spesielt mye gode funksjoner både for serveringsbransjen og detalj/ faghandel.

Omega leveres ikke som bare en programvare, men kommer ferdig satt opp i en pakke med en maskinvare tilpasset dine behov. Maskinvaren som brukes er fra Partner-Tech og Flytech, som begge holder veldig høy kvalitet.Omega har mulighet for integrasjon med blant andre regnskapssystemer, fakturasystemer og nettbutikker.

Omega støtter SIE4 filer, XML filer og kan kobles mot Integrasjonspartners eSentral.Systemer som støtter SIE4 er for eksempel Xledger og Mamut.

Omega har en rekke funksjoner spesialtilpasset behov i enkelte bransjer.

Blant disse er: Kantine , Restaurant, Velvære, De som trenger håndholdte kasser, De som trenger kasser som fører personalister.

Omega leveres med kompakte enheter med skjerm, skriver, kundedisplay og all annen elektronikk i kompakte enheter. Noen har veldig høy IP grad, dvs. de tåler litt søl uten å gå i stykker og noen kan regelrett dusjes., 

Tradisjonelle kasser

SAM4S NR-510

SAM4S ER-265EJ

Betalingsterminaler

Verifone Yomani XR

Vi leverer både Verifone og Nets betalingsterminaler.

Vi leverer også selvbetjente betalingsterminaler.

Vi tilbyr mobile og stasjonære betalingsterminaler som kommuniserer via GPRS, WLAN og/eller Ethernet. Betalingsterminalene kan være frittstående eller integreres med kassasystem.  De fleste av våre betalingsterminaler leveres med kontaktløs leser.

Vi sørger for etablering, dvs. innmelding til bank og eventuelle kredittkortselskaper, og leverer deretter betalingsterminalen ferdig programmert og klar til bruk.

Rekvisita

TILBEHØR OG REKVISITA

Vi skaffer alt av tilbehør og rekvisita til alle kassasystemer. Ikke bare til systemene vi selv leverer.

Strekkode skannere
Termopapir
Kasseskuffer
Printere

Lukk meny

HELSENETT

Alle våre produkter og tjenester kan også leveres til bedrifter i Norsk helsenett.

Bedriften ble startet av Morten Fossum Kviberg, en IT Konsulent med en drøm, stor lidenskap og ekspertise for fremtidens IT-drift.
Målet vårt er å hjelpe alle typer bedrifter, fra små til store, til å finne de rette IT-løsningene som gir stor besparelse og en ekstra push inn i fremtiden.

En fantastisk reise

Power IT AS har vokst fra ett enkeltpersonsforetak i 2008 til et aksjeselskap i 2013. Målrettet arbeid med det vi brenner for, har tiltrukket mange fantastiske kunder. Vi påtar oss oppdrag over hele verden, men hovedsakelig i Norge på Østlandet. Vi har kunder fra Lillesand i sør, til Tromsø i nord her i landet, samt enkelte kunder i Singapore, Canada, Nederland og Danmark.
Vi fortsetter reisen inn i fremtiden!

Vi tenker fremtid

Derfor er vi så forskjellige!
Vi vil gjøre virksomheter mer konkurransedyktige, og vi digitaliser for å sikre varig verdiskapning. Som kunde av Power IT AS kan du alltid være sikker på at du har den beste konsulenten som gir deg de beste løsningene som vil gjøre jobben din enklere. Med oss får kunden alltid rask og god service, fornuftige priser og høy kompetanse!