Personvernerklæring for Power IT AS

Dette dokumentet beskriver hvordan Power IT AS samler inn og bruker personopplysninger.

  1. Hvilke personopplysninger behandles og hvordan?
    Navn, e-post adresse, telefonnumre og i noen tilfeller personnummer, bilde og signatur. Persondata lagres i 24SevenOffice (skytjeneste). Alle opplysninger er kun til eget bruk, og blir ikke delt med andre.
  2. Hvorfor samles opplysningen inn?
    Personopplysninger lagres for å holde kontakt med kunder, leverandører og samarbeidspartnere. Enkelte kontrakter vil inneholde personnumre, bilde og signatur.
  3. Hvem har tilgang til opplysningene og utleveres opplysningene til andre?
    Ingen personopplysninger blir delt med 3. part.
  4. Hvilke rettigheter har brukeren?
    Alle som er registrert i et av Power IT AS systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Den registrerte har også rett til å be om at uriktige og ufullstendige opplysninger blir rettet, slettet eller evt. supplert. Den registrerte har videre rett til å protestere mot behandling, samt rett til dataportabilitet. Den registrerte har også rett til å klage til Datatilsynet. Dersom behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan samtykke til enhver tid trekkes tilbake ved å kontakte behandlingsansvarlig. Rettmessige krav fra den registrerte skal besvares så raskt som mulig, men senest innen 30 dager.
  5. Hvem er ansvarlig og hvordan tar brukeren kontakt?
    Power IT AS ved daglig leder er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger for:
    -ansatte
    -brukere av våre nettsider
    -kunder
    -leverandører og samarbeidspartnere
  6. Samler nettsiden inn personopplysninger?
    Nettsiden benytter informasjonskapsler for å bedre brukeropplevelsen.
Lukk meny

HELSENETT

Alle våre produkter og tjenester kan også leveres til bedrifter i Norsk helsenett.

Bedriften ble startet av Morten Fossum Kviberg, en IT Konsulent med en drøm, stor lidenskap og ekspertise for fremtidens IT-drift.
Målet vårt er å hjelpe alle typer bedrifter, fra små til store, til å finne de rette IT-løsningene som gir stor besparelse og en ekstra push inn i fremtiden.

En fantastisk reise

Power IT AS har vokst fra ett enkeltpersonsforetak i 2008 til et aksjeselskap i 2013. Målrettet arbeid med det vi brenner for, har tiltrukket mange fantastiske kunder. Vi påtar oss oppdrag over hele verden, men hovedsakelig i Norge på Østlandet. Vi har kunder fra Lillesand i sør, til Tromsø i nord her i landet, samt enkelte kunder i Singapore, Canada, Nederland og Danmark.
Vi fortsetter reisen inn i fremtiden!

Vi tenker fremtid

Derfor er vi så forskjellige!
Vi vil gjøre virksomheter mer konkurransedyktige, og vi digitaliser for å sikre varig verdiskapning. Som kunde av Power IT AS kan du alltid være sikker på at du har den beste konsulenten som gir deg de beste løsningene som vil gjøre jobben din enklere. Med oss får kunden alltid rask og god service, fornuftige priser og høy kompetanse!