LOKAL IT-DRIFT

Power IT AS er en totalleverandør av IT-tjenester. Vi leverer lokal IT-drift, kompetanse, service og support til alle IT systemene i din bedrift.
Vi brenner for våre kunder, derfor vil vi alltid gi det lille ekstra som skal til for at våre kunder skal bli fornøyd.

Konsulenttjenester

Konsulenttjenester

På tide å oppgradere din tekniske hverdag? Vi hjelper deg.

Vi ønsker og alltid kunne hjelpe deg med dine problemer og spørsmål på en rask, effektiv og profesjonell måte. Power IT har dyktige konsulenter med bred kompetanse på de fleste områder og er alltid tilgjengelige for deg.

Serviceavtale

Serviceavtale innebærer oppmøte hos kunde med fast intervall, eller fjernstyrt tilstandsanalysering avhengig av omfanget på avtalen. Omfanget av avtalen bestemmes sammen med kunden og utformes etter kundens ønske og behov. På en serviceavtale utføres rutinemessig tilstandsanalyse av server, backup, diskplass, oppgraderinger, antivirus, databaser og lignende basert på hvordan programmer og behov kunden har.

Responsavtale

Responsavtale

En responsavtale fra Power IT innebærer helt enkelt en garantert maksimumstid før en konsulent påbegynner saken. I første hånd vil vi prøve å hjelpe deg via telefon og fjernstyring via internett. Om dette ikke er mulig kommer en konsulent til deg. Responsavtalen spesial utformes etter bedriftens ønsker og behov.

IT-analyse

Benytt sjansen for en gratis gjennomgang av deres infrastruktur.
Hensikten er å kartlegge problemer og potensiale, for å vise hvilke løsninger vi kan tilby dere igjennom ett uforpliktende løsningsforslag.

*Krav for gratis IT Analyse er at bedriften deres holder til innenfor en times kjøring fra Drammen og at det er et minimum av 4 ansatte.

Ta kontakt med oss!

Power IT har dyktige konsulenter med bred kompetanse på flere områder og er alltid tilgjengelige for deg.
Lukk meny

HELSENETT

Alle våre produkter og tjenester kan også leveres til bedrifter i Norsk helsenett.

Bedriften ble startet av Morten Fossum Kviberg, en IT Konsulent med en drøm, stor lidenskap og ekspertise for fremtidens IT-drift.
Målet vårt er å hjelpe alle typer bedrifter, fra små til store, til å finne de rette IT-løsningene som gir stor besparelse og en ekstra push inn i fremtiden.

En fantastisk reise

Power IT AS har vokst fra ett enkeltpersonsforetak i 2008 til et aksjeselskap i 2013. Målrettet arbeid med det vi brenner for, har tiltrukket mange fantastiske kunder. Vi påtar oss oppdrag over hele verden, men hovedsakelig i Norge på Østlandet. Vi har kunder fra Lillesand i sør, til Tromsø i nord her i landet, samt enkelte kunder i Singapore, Canada, Nederland og Danmark.
Vi fortsetter reisen inn i fremtiden!

Vi tenker fremtid

Derfor er vi så forskjellige!
Vi vil gjøre virksomheter mer konkurransedyktige, og vi digitaliser for å sikre varig verdiskapning. Som kunde av Power IT AS kan du alltid være sikker på at du har den beste konsulenten som gir deg de beste løsningene som vil gjøre jobben din enklere. Med oss får kunden alltid rask og god service, fornuftige priser og høy kompetanse!