Hjemmekontor

Med gode og effektive hjemmekontor løsninger kan du jobbe og kommunisere med kollegaer og kunder fra ditt hjem.

Utstyr til hjemmekontor

hjemmekontor

Utstyr til hjemmekontor

Vi leverer alt av utstyr til hjemmekontor. Laptop, telefoni, printer og mye mer. 

Vi har rask levering og kan hjelpe dere å sette opp digitalkontor via video, telefon eller fjernstyring. 

Digitalkontor

hjemmekontor

Vi anbefaler alle bedrifter til å ta i bruk Office 365 Business Premium. Med Teams kan dere holde møter med ansatte, kunder og leverandører fra deres eget hjem.  Med de digitale løsningene vi tilbyr, jobber du på samme måte som på kontoret. Del dokumenter på en enkel måte, hold deg i direkte kontakt med dine kolleger og ta gjerne lunsj pausen sammen og en vennlig prat fra ditt eget kjøkkenbord. 

hjemmekontor

Mobil og IP-telefoni

ransomware

Sikkerhet

Ikke glem å beskytte dine data når du jobber fra hjemme. Vi beskytter din bedrifts data med brannmur fra Sonicwall og med antivirus fra F-secure. 

Jobb med trygghet og husk at når du jobber utenfor din bedrifts nett så er alt av data sårbare hvis de ikke er beskyttet.

Ta kontakt med oss!

Power IT har dyktige konsulenter med bred kompetanse på flere områder og er alltid tilgjengelige for deg.
Lukk meny

HELSENETT

Alle våre produkter og tjenester kan også leveres til bedrifter i Norsk helsenett.

Bedriften ble startet av Morten Fossum Kviberg, en IT Konsulent med en drøm, stor lidenskap og ekspertise for fremtidens IT-drift.
Målet vårt er å hjelpe alle typer bedrifter, fra små til store, til å finne de rette IT-løsningene som gir stor besparelse og en ekstra push inn i fremtiden.

En fantastisk reise

Power IT AS har vokst fra ett enkeltpersonsforetak i 2008 til et aksjeselskap i 2013. Målrettet arbeid med det vi brenner for, har tiltrukket mange fantastiske kunder. Vi påtar oss oppdrag over hele verden, men hovedsakelig i Norge på Østlandet. Vi har kunder fra Lillesand i sør, til Tromsø i nord her i landet, samt enkelte kunder i Singapore, Canada, Nederland og Danmark.
Vi fortsetter reisen inn i fremtiden!

Vi tenker fremtid

Derfor er vi så forskjellige!
Vi vil gjøre virksomheter mer konkurransedyktige, og vi digitaliser for å sikre varig verdiskapning. Som kunde av Power IT AS kan du alltid være sikker på at du har den beste konsulenten som gir deg de beste løsningene som vil gjøre jobben din enklere. Med oss får kunden alltid rask og god service, fornuftige priser og høy kompetanse!