Hvorfor bør jeg velge Office 365

Det er flere og flere kunder av oss som kommer seg over på Office 365, men det er også mange der ute som ikke vet hverdan 365 fungerer, eller om Office 365 er noe for deres bedrift. Vi prøver her å forklare etter beste evne hva Office 365 er, og fordelene vi mener det innebærer å bytte.

Hvorfor bør jeg velge Office 365?
Office 365 er ikke lenger bare Word, Excel, PowerPoint og Outlook. Office 365 er i dag en fleksibel og oversiktlig kontorløsning som åpner opp for mer fleksibilitet, større trygghet og samarbeid i arbeidshverdagen.

Hvilke enheter kan jeg bruke Office 365 på?
Du har tilgang til Office 365 på alle dine enheter. Enten det er PC, iPad, iPhone, Android, etc.
Tidligere kjøpte man Office som en programvare, og installerte denne på datamaskinen. Dette var stort sett tilstrekkelig når man bare brukte en enhet.
I dag har de fleste av oss mobil, nettbrett, jobb pc og hjemme-pc.
Og hvor mange enheter kan Office 365 installeres på? Office 365 kan installeres på inntil 5 enheter pr. bruker.
Office-pakken er tilpasset den nye bruken og leveres derfor som en skytjeneste hvor abonnementet følger brukeren, ikke PC-en. Dette gjør at du nå kan få tilgang til Office-pakken fra hvilken som helst PC eller mobile enhet, det eneste du trenger er en nettleser.

Hvor ofte må jeg oppdatere Office 365?
Du er oppdatert til enhver tid. Tidligere måtte man oppdatere programvaren for å få tilgang til de nyeste funksjonene. Dette var tidkrevende og mange utsatte oppdateringen til siste slutt. I dag pusher Microsoft ut oppdateringer hver eneste uke, uten at du trenger å foreta deg noe som helst. Programmene oppdaterer seg gjennom skyen, og alle endringer blir tilgjengelig for alle brukere verden over på samme tid.

Hva koster Office 365?
En stor fordel med Office 365 er at tjenesten er skalerbar. Dere betaler en fast lav pris i måneden, og ettersom bedriften vokser, betaler dere kun for ekstra lagringskapasitet og ekstra tjenester når dere trenger det. Dere kan skalere opp eller ned etter behov. All informasjon og alle data lagres i OneDrive for Business. Office 365 vokser sammen med din bedrift, og det blir aldri manglende lagringsplass.

Skype for Business
Med Skype for Business har dine ansatte Skype på alle enheter. Skype for Business er utformet for å ivareta alle møtebehovene dine, fra gruppesamarbeidsøkter til store kringkastinger, eller innringing via telefon til en konferanse. Det gir også mulighet for å sende direktemeldinger, som er effektivt når du vil ha kontakt med dine kontakter på et øyeblikks varsel. Meldingene er ikke like formelt som e-postmeldinger, og kan være raskere enn telefonsamtaler. Du holder kontakten med interne og eksterne hvor som helst, ved hjelp av mobilapper på tvers av Windows, Mac, iOS og AndroidTM.

Hvor lagres dataene i Office 365?
Med Office 365 slipper du å tenke på servere og serverdrift. Nedetid hører fortiden til. Microsoft garanterer 99,9 prosent oppetid. Skulle et av Microsofts datasentre ha nedetid, vil kundene umiddelbart bli overført til ett som er oppe, uten forstyrrelser for deg som bruker. Hvis du ofte er ute og reiser i jobben, vil du fort merke at det å slippe maskinvare er en av de aller største fordelene med Office 365.

Og hvis du glemmer PC-en hjemme, eller den krasjer rett før en presentasjon? Ikke noe problem – logg inn i din Office 365-portal, så har du full tilgang til e-post, kalender, dokumenter, filer og de kjente Office-programmene på nett (Word, Excel, PowerPoint og Outlook)

Stikkord for fordeler med å velge Office 365 levert av oss
– Sikker lagring i skyen
– Alltid nyeste versjon
– Tilgang hele døgnet
– Styrker samarbeidet
– Profesjonell hjelp
– Skalerbare løsninger
– Kjent brukergrensesnitt
– Høy sikkerhet
– Skype for Business
– Skaler antall brukere etter behov
– Unngå store investeringskostnader
– Kontroll med kostnadene med samlefaktura hvert kvartal – enkel budsjettering

Ta kontakt med oss!

Power IT har dyktige konsulenter med bred kompetanse på flere områder og er alltid tilgjengelige for deg.
Lukk meny

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert ved å få tilsendt nye artikler rett til din innboks!

HELSENETT

Alle våre produkter og tjenester kan også leveres til bedrifter i Norsk helsenett.

Bedriften ble startet av Morten Fossum Kviberg, en IT Konsulent med en drøm, stor lidenskap og ekspertise for fremtidens IT-drift.
Målet vårt er å hjelpe alle typer bedrifter, fra små til store, til å finne de rette IT-løsningene som gir stor besparelse og en ekstra push inn i fremtiden.

En fantastisk reise

Power IT AS har vokst fra ett enkeltpersonsforetak i 2008 til et aksjeselskap i 2013. Målrettet arbeid med det vi brenner for, har tiltrukket mange fantastiske kunder. Vi påtar oss oppdrag over hele verden, men hovedsakelig i Norge på Østlandet. Vi har kunder fra Lillesand i sør, til Tromsø i nord her i landet, samt enkelte kunder i Singapore, Canada, Nederland og Danmark.
Vi fortsetter reisen inn i fremtiden!

Vi tenker fremtid

Derfor er vi så forskjellige!
Vi vil gjøre virksomheter mer konkurransedyktige, og vi digitaliser for å sikre varig verdiskapning. Som kunde av Power IT AS kan du alltid være sikker på at du har den beste konsulenten som gir deg de beste løsningene som vil gjøre jobben din enklere. Med oss får kunden alltid rask og god service, fornuftige priser og høy kompetanse!